Kies uw taal:

Praktijkinrichting

De uitstraling van uw praktijk bepaalt grotendeels hoe de patiënt oordeelt over uw deskundigheid en ervaring - dé manier om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Naast esthetiek integreert een optimaal ontwerp diverse disciplines zoals ergonomie, materialisatie, hygiëne, klimaatinstallaties, looproutes en meubelindelingen. Het gaat daarbij om het vergroten van de efficiëntie van de praktijkvoering, het verhogen van de patiënttevredenheid en het kunnen werken in een prettige sfeer en aangename omgeving. Een ontwerp omvat daarmee meer dan het plaatsen van een medische installatie of het maken van een indeling.

ARHK is specialist in medische praktijkinrichting en daarnaast architectenbureau. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om niet alleen de complete inrichting voor u te verzorgen, maar ook kunnen we bijvoorbeeld constructieve ingrepen oplossen en bouwopzichten. Daarbij heeft ARHK een visie ontwikkelt over de Kliniek van de Toekomst en geeft op aanvraag presentaties. ARHK heeft een netwerk van specialisten van de IGZ en WIP, kliniekmanagers en OK-bouwers en kan daarmee het gehele project- en bouwproces begeleiden. Wij ontzorgen u van A tot Z in het realiseren van uw receptiemeubel, praktijk, ZBC of zorgcentrum.