Kies uw taal:

Profiel

ARHK is een architectenbureau voor architectuur en interieur en wordt geleid door Jorg Arntz en Sebastian Hardeveld Kleuver. Sinds de oprichting in 2005 heeft het bureau ruime ervaring opgedaan in renovatie en herbestemming van allerlei soorten panden uit de huidige gebouwenvoorraad. Daarbij is het bureau specialist op het gebied van hoogwaardige tandheelkundige praktijkinrichting (ruim 70 realisaties), en klinieken. De passie voor bijzondere interieur- en woonprojecten blijft daarnaast ook bewust een grote rol spelen.

Onze werkmethode is gebaseerd op een gedetailleerde analyse van de vraag van de opdrachtgever. De uitwerking hiervan vindt plaats in energieke toewijding en persoonlijke aandacht voor design, innovatie en comfort.

ARHK coƶrdineert het gehele ontwerp- en bouwproces van opdracht tot oplevering. Tot onze werkzaamheden behoren; gebouwontwerp, interieurontwerp, meubelontwerp, haalbaarheidsonderzoek, vergunningswerk, kostenmanagement, bestek schrijven, contractvorming, aanbesteden en bouwopzichten.

ARHK werkt zowel met 2D AutoCAD als met 3D ArchiCAD en BIMx, dat onze BIM ontwerpen uitgeeft op mobile devices: snelle en effectieve communicatie met opdrachtgevers.